Om Harris & Svendsen ApS

En virksomhed med erfaring

Harris & Svendsen ApS bygger på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle bygherrer, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod.

Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle bygherrer, som er kommet igen og igen. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen i bunden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om nyt hus på grunden eller ombygning / renovering af en eksisterende ejendom, kan du altid kontakte os på telefon eller ved at sende og en mail

Mission & Vision

Harris & Svendsen ApS er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Alt foregår selvfølgelig efter dine, kundens, behov - da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glad, er vi glade.

Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud eller kig forbi Harris & Svendsen ApS, hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet - efter dine præmisser.