Om os

Harris & Svendsen ApS

En virksomhed med erfaring

Harris & Svendsen ApS bygger på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring.

Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle bygherrer, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod.

Et stærkt fundament

Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle bygherrer, som er kommet igen og igen. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mission & Vision

Harris & Svendsen ApS er et kvalitetsbevidst firma
der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Alt foregår selvfølgelig efter dine, kundens, behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glad, er vi glade.

Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud eller kig forbi Harris & Svendsen ApS, hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet – efter dine præmisser.


Harris & Svendsen ApS bygger på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring.

Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle bygherrer, som er kommet igen og igen.

Designed by PLICO